Náš lektorský tým

JUDr. Klára Jirásková

Jir%C3%A1skov%C3%A1.jpg
Kvalifikace: Právnická fakulta Univerzity Karlovy
Praxe od: 1998
Výuka pro LEVL: 2008
Pro LEVL jsem začala učit v roce 2008. Pamatuji si první rozhovor s Vlaďkou, která mi byla hned sympatická, takže jsme se dohodly rychle a od té doby jsme spolupráci nepřerušily.
Postupně jsem zjistila, že v LEVLu se mohu spolehnout jak na ni, tak i na své kolegy a kolegyně. Vím že dostanu podporu pro výuku – učebnice, metodické a doplňující materiály. Vlaďka s Vendulou a Markétou pořádají workshopy a semináře, píší newsletter, nenechají zpohodlnět sebe, ani nás. Kromě toho se moc ráda potkávám s ostatními i při “mimopracovních”akcích.
Specializace: Většinou učím obecnou angličtinu a francouzštinu, ale mám i zkoušku Business English Certificate, takže zejména ve firemních kurzech učím různá zaměření Business English (např. Human Resources, Marketing, Legal English, Phone and E-mail Communication). Mám zkušenosti s přípravou na Cambridgeské zkoušky FCE, CAE a CPE.

JÁ a MÁ PRÁCE

Proč učím?
Už odmala mne jazyky bavily a ačkoliv mne rodiče přesvědčili, že se mám vydat jinou profesní cestou, postupně jsem se vrátila k tomu, co mne baví nejvíc.
Angličtinu jsem se učila od 10 let a tak byla jasnou volbou pro mne jako učitelku. Mám ráda anglický humor, Londýn, Irsko, britské detektivky, kuřecí kari a Harry Pottera.
A francouzštinu jsem si zamilovala ve 14 letech a nakonec si ji přidala jako druhý jazyk. Dávám přednost Bretani před Paříží, miluji slaný karamel a cidre, francouzské detektivky a slova jako “chou-fleur”.

Proč by měli studenti chodit do mého kurzu?
Baví mne nejen jazyky vyučovat, ale také se je sama učit. Proto vím, že to je celoživotní proces a aby člověka tento nelehký úkol bavil, musí mít motivaci.
Snažím se tedy, abych vzbudila ve studentech zájem pronikat hlouběji do tajů jazyka a měli radost z objevování nových obzorů. Ráda hledám při výuce souvislosti, které nám mohou přiblížit cizí jazyk a kulturu.
Mám radost, když se mi podaří propojit studentův zájem, práci nebo koníček s výukou a  obohatit tak například jeho prožívání volného času.

Mé motto:
Konfucius: "Vyber si práci, která tě baví a ani jediný den svého života nebudeš muset pracovat."

JŠ LEVL languages

pondělí 8.00 - 12.00  |  13.00 - 16.00
úterý 8.00 - 12.00  |  13.00 - 16.00
středa 8.00 - 12.00  |  13.00 - 16.00
čtvrtek 8.00 - 12.00  |  13.00 - 16.00
pátek 8.00 - 12.00

JAZYKOVÉ CERTIFIKÁTY ⇒



certifikát www.Jazykovky.cz
            Doporučení od studentů
 
 

Partneři